Menu Sluiten

Assortiment Komatsu Wielladers

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over assortiment komatsu wielladers kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Assortiment Komatsu Wielladers

Bouwmachines | Graafmachines | Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Assortiment komatsu wielladers

didden nv i rijksweg dilsenstokkem i i infodiddennv.be aanmelden euro toggle navigation didden nv komatsu center te huur accessoires bouw dumpers graafmachines minigravers transport diversen tuin en park wielladers te koop dumpers ausa minigraver komatsu tractoren kubota wielladers zitmaaiers kubota merken promoties over ons contact home over ons over ons een bedrijf met passie voor advies en service geschiedenis in startte giel diddden samen met zijn echtgenote mia ceyssens een ijzerwarenzaak te dilsenstokkem waar ze tevens. huishoud en geschenkartikelen aanboden assortiment komatsu wielladers zijn zeer gewaardeerd Reeds in de beginfase sloeg het noodlot toe met het overlijden van de oprichter maar mia ceyssens zette de zaak.

download onze prijslijst nl fr download onze prijslijst nl fr home verhuur assortiment verhuur advies verkoop service vacatures over ons blog materal in beeld contact menu home verhuur assortiment verhuur advies verkoop service vacatures over ons blog materiaal in De toekomst over assortiment komatsu wielladers beeld contact bestel via telefoon bestel via mail infodeblockverhuur.be nl fr home verhuur assortiment verkoop verhuur advies service vacatures over ons blog materiaal in beeld contact selecteer een menuitem home verhuur assortiment verkoop verhuur advies service vacatures over ons blog materiaal in beeld contact .slideritem datacycleslideclass slideritem datacycleslideactiveclass isactive datacycleprev sliderprevfebedcddbdecddd datacyclenext slidernextfebedcddbdecddd datacycledisabledclass isdisabled datacyclepager sliderpagerfebedcddbdecddd datacyclepageractiveclass customstylesliderpageritemactive datacyclepagerevent click datacyclepagertemplate vorigevolgende graafmachine wiellader of hoogwerker aannemingsbedrijve.

Informatie over Assortiment komatsu wielladers

.