Menu Sluiten

Bouwmachines Komatsu Regio Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over bouwmachines komatsu regio balen kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Bouwmachines Komatsu Regio Balen

Bouwmachines | Bouw | Graafmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwmachines komatsu regio balen

heeft u een vraag login login voip login mobiel support contact home oplossingen cx voip telefonie microsoft teams vast mobiel sip trunk telefoonnummers ict internet it beheer microsoft cloud desktop sdwan mpls internet hospitality hotel voip telefonie iptv multi media wifi hotel telefoons over inphony partners persoonlijk advies een goede telefoonverbinding via cx en voip telefooncentrale. Videoconferencing. Live chat. Gehost in uw cloud of lokaal genstalleerd bouwmachines komatsu regio balen zijn zeer gegeerd Kunnen uw medewerkers productief flexwerken met behulp van spraakapps op hun smartphone zoals cx met een voipverbinding wilt u op afstand vergaderen via webconferenties zonder apps of wilt u klanten te woord staan via livechat op uw website met de telefooncentrale van cx is dat en nog veel meer mogelijk. Met een cx kiest u voor een lokale telefooncentrale op windows of linux via voip waardoor u alle keuzevrijheid heeft. Ook kunt u kiezen voor implementatie i.

spring naar de inhoud menu login shop multisound comm.v. menu home netwerkdiensten voip telefonie huisautomatisatie elektriciteit brandbeveiliging loxone smart home licht geluid rope access rescue support voip telefonie voip telefonie voip staat voor voice over ip ofwel voice over internet protocol wat niet meer betekent dan bellen via internet. Omdat voip telefonie via het internet gaat is het vele malen goedkoper dan gewoon bellen via de reguliere telecom aanbieders. De kwaliteit van de telefoongesprekken blijft hetzelfde. Met behulp van een breedband internetverbinding en een abonnement bij een voipprovider zoals weepee kan u telefoongesprekken maken en ontvangen via het internet. Dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven en zonder maandelijkse abonnementskosten. Beltarieven met weepee voip telefonie wordt u als particulier of bedrijfsklant enkel aangerekend volgens uw verbruik zoek je naar bouwmachines komatsu regio balen Geen vaste abon.

De discipline van Bouwmachines komatsu regio balen

.