Menu Sluiten

Bouwprocess Communicatie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over bouwprocess communicatie kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Bouwprocess Communicatie

Software | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwprocess communicatie

infowesthofbvba.be kmozone molenheide b zonhoven menu home over ons realisaties contacteer ons jobs vraag uw offerte aan infowesthofbvba.be kmozone molenheide b zonhoven wij zorgen voor alles zekerheid voor jouw bouwproject. Steen voor steen volgens afspraak aan de slag wij maken onze handen vuil bouwprocess communicatie brengt meer op Praatjes vullen geen gaatjes maar onze handen doen dat wel strikte opvolging en duidelijke communicatie voor een correct uitgevoerd bouwproject Het uitpluizen van bouwprocess communicatie Tevredenheid troef langdurige relatie is ons doel. Onze belofte en toewijding is gericht op een langdurige relatie bouwpromoters kunnen op ons rekenen. Zekerheid naar een top uitvoering van uw project offerte aanvraag bekijk onze realisaties waarom westhof correcte ui.

.

Kennis over Bouwprocess communicatie

.