Menu Sluiten

Aanbeveling Komatsu Wielladers

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over aanbeveling komatsu wielladers kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Aanbeveling Komatsu Wielladers

Graafmachines | Bouw | Bouwmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling komatsu wielladers

telefonie radiocommunicatie satellietcommunicatie nieuws contact support menu werken bij sonal please assign a menu to the aanbeveling komatsu wielladers gevraagd top bar menu in appearance menus menumenu telefonie radiocommunicatie satellietcommunicatie nieuws contact support gids cloud telefonie cloud telefonie voor uw bedrijf vermijd de valkuilen dankzij onze complete gids de ultieme leidraad voor iedere manager zaakvoerder of ondernemer die oveeegt om van start te gaan met cloud telefonie aan de slag cloud telefonie voor uw bedrijf vermijd de valkuilen dankzij De verscheidenheid van aanbeveling komatsu wielladers onze complete gids de ultieme leidraad voor iedere manager zaakvoerder of ondernemer die overweegt om van start te gaan met cloud telefonie aan de slag ziet u cloud telefonie als de oplossing voor de toekomst op het vlak van bedrijfstelefonie het biedt zeker een aantal voordelen op het vlak.

.

Het laatste nieuws over Aanbeveling komatsu wielladers

.