Menu Sluiten

Bedrijven Ruwbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over bedrijven ruwbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Bedrijven Ruwbouw

Hoekbeschermers | Bouwmateriaal | Bouw | Bouwmachines | Bezetten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven ruwbouw

home gevelrenovatie badkamerrenovatie veranda prijs verandabouw leefveranda gratis offertes netwerk van bouwbedrijven vergelijk prijzen en vind een bouwbedrijf voor uw klus gratis offertes aanvragen een bouwbedrijf inschakelen wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van aannemers opgebouwd in vlaanderen. Voor elke klus hebben wij een vakman paraat. Meerdere offertes aanvragen vul het contactformulier op de offertepagina in met de gegevens van de klus bedrijven ruwbouw zijn in trek Hoe exacter de gegevens des te preciezer de prijsoffertes. Dit is binnen minuten geregeld. Besparen door vergelijken u ontvangt de prijsoffertes nadat u ze aangevraagd hebt op de offertepagina. Vergelijk in alle rust het aanbod op prijs en voorwaarden. Zo bespaart u al snel tot op de kosten. Algemene bouwwerken bouwbedrijven bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer voor n of meerdere renovatiewerken of het nu gaat om een totaalrenovatie of enkel een badkamerrenovatie wij kun.

diensten infrastructuur realisaties over ons nieuws contact sinds jaar vertrouwen in vertrouwen samen verbouwen meer over ons in vertrouwen samen verbouwen meer over ons in vertrouwen samen verbouwen meer over ons ruwbouw afwerking renovatie pilootaanneming ruwbouw alle ruwbouwwerken voor de realisatie van appartementsgebouwen industriepanden kantoorgebouwen zorginstellingen overheidsgebouwen winkelcomplexen woonprojecten industriegebouwen gebeuren steeds door onze eigen vakmensen. Interesse contacteer ons afwerking de afwerking van de aan ons toevertrouwde bouwprojecten gebeurt met vaste onderaannemers of door onze eigen vakmensen. In elk geval staan onze projectleiders in voor een professionele cordinatie en strikte opvolging meer over bedrijven ruwbouw Op die manier respecteren we steeds de afgesproken bouwtermijnen en garanderen we het afgesproken kwaliteitsniveau. De volledige afwerking en installatie van technieken ge.

Feiten over Bedrijven ruwbouw

skip to content inebuw.be welkom elsa bouw mogelijkheden diensten realisaties voor na links contact blog aannemer elsa bouw fr welkom elsa bouw mogelijkheden diensten realisaties voor na links contact blog aannemer elsa bouw fr welkom elsa bouw mogelijkheden diensten realisaties voor na links contact blog aannemer elsa bouw fr loading… Aannemer totaalrenovatie ruwbouw verbouwingen wij verzorgen uw ruwbouw verbouwing of renovatie van a tot z gespecialiseerd aannemer voor ruwbouw renovaties en verbouwingen home aannemerruwbouwverbouwingentotaalrenovatiebruno van leemputt zoek je de beste aannemer voor uw ruwbouwwerken renovatieproject of verbouwingswerken contacteer bouwbedrijf elsa bouw welkom bij bouwbedrijf elsa bouw alle verbouwingen ruwbouw en renovatiewerken van aanbouwtotwoningbou.