Menu Sluiten

Overzicht Totaalconcepten Bouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Cleanrooms – Totaaloplossing Nieuwbouw – Juiste Luchtbehandeling – Hoeveelheid Stof Beperken – Luchtbehandeling – 

Wenst u meer info over overzicht totaalconcepten bouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Overzicht Totaalconcepten Bouw

Renovatie | Hvac | Interieur | Brandveiligheid | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht totaalconcepten bouw

profiel engineering workflow technologie producten contact we think eco nl fr bright ideas in flexible films homegtbelgaclima luchtdichtingssystemen belgaclima luchtdichtingssystemen de kracht van belgaclima belgaclima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtingssystemen. Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht en winddichte plaatsing van uw isolatie en meer in het bijzonder voor laag energie en of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional overzicht totaalconcepten bouw voor bedrijven op maat Knowhow opleiding interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van belgaclima een uniek totaalconcept. Bezoek de website terug naar overzicht .

home pest control reinigingsdienst ontgeuren en ontsmetten ontstoppingsdienst amp camera inspectie rioleringswerken grondwerken dammenkenspaul.be rioleringswerken bij algemene aannemingen dammekens paul kunt u ook terecht voor het uitvoeren van rioleringswerken in het bijzonder voor werken in samenhang met een vorm van vervuiling of inzake problematische situaties . Herstellen van rioleringen ook voor uw herstellingen is algemene aannemingen dammekens paul de betere keuze . In combinatie met een camera controle en een detectie is het mogelijk met een minimum aan breek en graafwerk de nodige herstellingen en aanpassingen uit te voeren die resulteren in een verberterde werking en voorkoming van verstoppingen in uw rioleringssysteem . Nieuwe riolerings en afvoersystemen voor het plaatsen van totaal concepten is algemene aannemingen dammekens paul uw aangewezen partner een klein overzicht installeren en aansluiten van gedeeltelijke of complete rioleringssystemen . Plaatsen van septische en waterputten i.

Kennisbank over Overzicht totaalconcepten bouw

lauwerysendriesen merksplas particulieren sanitair warmtepompen airco verwarming ventilatie elektriciteit totaalconcept professionelen sanitair hvac elektriciteit bim realisaties jobs over ons contact home professionelen bim bim bim ofwel building information modelling maakt het mogelijk om d bouwmodellen te creren die onder andere de materialen verantwoordelijkheden deadlines en praktische zaken van een bouwproject visueel weergeven. Volledig overzicht van uw project aan een bouwproject werken verschillende partijen samen. Deze partijen vullen elk hun bijdrage in op het bimmodel. Op die manier krijgt u een volledig overzicht voordat de werken starten Ons voorstel over overzicht totaalconcepten bouw Het grote voordeel fouten kunnen op voorhand opgespoord en opgelost worden wat zorgt voor een duidelijke en snellere oplevering van uw project. Heeft u meer vragen over bim wij hebben een eigen bim tekenaar in dienst die met u meedenkt uw wensen analyseert en e.