Menu Sluiten

Sierlijsten

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

Informatie over sierlijsten.

Sierlijsten hebben de unieke kracht om een ruimte te transformeren, door het overbruggen van de overgang tussen plafond en de wanden en door het toevoegen van een vleugje elegantie en detail aan een ruimte.

Er bestaat een ruime keuze in lijsten die aan uw persoonlijke smaak beantwoorden.

Bij Sleurs Mortels en Gipsen, gelegen in de gemeente Pelt, hebben ze een ruim assortiment aan sierlijsten, rozetten, zuilen, lampelementen en consoles.

Sierlijsten zijn beschikbaar in een breed scala aan stijlen, maten en materialen, wat betekent dat er voor elke smaak en elke ruimte iets is. Van traditionele ontwerpen die een gevoel van nostalgie en verfijning oproepen, tot moderne stijlen die een strak en minimalistisch ge.

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over sierlijsten kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Sierlijsten

Bezetten | Bouwmachines | Hoekbeschermers | Tegelzetters | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sierlijsten

home verlichtingen wandlamp architectural classical plafondlamp architectural classical hoekwandlampen hanglampen inbouwlampen plafond inbouwlampen muur inbouwlampen verlichtinglijsten tafellampen buiten wandlampen nieuwe verlichting sierlijsten plafondlijsten plafondlijst zonder versieging versierd plafondlijst sierlijsten sierlijsten zonder versiering versierd sierlijst rozetten verlichtingslijsten consoles hoeken lambrisering plinten cimaise fitch mirwart friezen basreliefs en engeltjes spiegels versiering zuilen ronde zuilen zuilen cm zuilen cm zuilen cm vlakke pilasters. beeldhouwwerken alkoven sierschouw gevel sierlijsten sierlijsten gevel versieringen nieuwe design wandpanelen hoekafwerking trapleuning kunstwerken nieuwigheid projecten opera van luik classical emulation theater galerie galerie martin gilles downloads press release de vordellen van het gips gips plinten ambachtelijk pleisterwerk certificaat van registratie c.

skip to content slakweide c maasmechelen belgi emailprotected openingstijden laden lossen mado h vrij h sierlijsten zorgt voor een snelle ROI Colormatics new site home productieproces sierlijsten herstelfolie kleurenaanbod troeven referenties fotos jobs contact home productieproces sierlijsten herstelfolie kleurenaanbod troeven referenties fotos jobs contact sierlijsten sierlijsten u kan bij colormatics terecht voor een brede waaier van sierlijsten Een keuze maken in sierlijsten Dit is een geheel nieuwe techniek voor raamverfraaiing waarbij de sierlijsten bovenop uw bestaand raam gemonteerd kunnen worden. Brochure wenst u meer info over onze sierlijsten download de brochure in pdf formaat ofneem contact met ons op. Download brochure colormatics nv adres slakweide c maasmechelen belgi telefoon fax email emailprotected btw n be .. Zoeken op de site search contacteer ons naam email bericht toevoegen waar vindt u ons copyri.

Mededeling over Sierlijsten

home pleisterwerken cementering gyprocwerken sierlijsten amp restauratie isolatiewerken referenties contact pleister of gyproc laten plaatsen doe beroep op een expert wilt u uw renovatieproject finaal afwerken met een nieuwe pleisterlaag of is het indelen van uw zolder prioriteit nummer laat u dan bijstaan door een vakman die van aanpakken weet en kies voor wilfried craps bvba meer info sierlijsten rozetten amp restauratie zijn uw sierlijsten of rozetten niet meer wat ze zouden moeten zijn dan kunt u beroep doen op de diensten van wilfried craps bvba om deze te herstellen of te restaureren. Herstellen plafonds door de jaren kunnen sierlijsten amp rozetten aan restauratie toe zijn en daarom zorgt het team van wilfried craps bvba uit duisberg voor een duurzame en passende herstelling of vervanging. Ook uw.