Menu Sluiten

Komatsu Wiellader Groot

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over komatsu wiellader groot kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Komatsu Wiellader Groot

Bouwmachines | Bouw | Bouwmateriaal | Graafmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Komatsu wiellader groot

voermanstraat zele .. … Infolashing.be nl fr en de home verkoop verhuur service onderdelen contact in de kijker hyundai b battery jlg toucan e battery unicarriers fhdt diesel mitsubishi fdent diesel nieuw attack wiellader diesel yanmar ja jlg aj werkhoogte m. Alle nieuwe en tweedehands machines bekijken heftrucks hoogwerkers schaarliften wielladers landbouwen transportmachines die u nodig heeft die vindt u bij lashing lashing tgv is meer dan jaar actief in de verkoop en verhuur van ondermeer interne transportmiddelen heftrucks reachtrucks palletwagens .. hoogwerkers schaarliften alle soorten hoogwerkers en andere bouwmachines wielladers bulldozers kranen dumpers verreikers walsen stroomgroepen lichtmasten .

over ons de zaakvoerder carl seykens is als het ware in het grondverzet geboren…. Grootvader judocus seykens is als eenvoudige boer met een vrachtwagen gestart eerst het vervoer van aardappelen daarna kolen en andere. Vader frans seykens is met de vrachtwagens in het grondverzet gestart naar aanleiding van de aanleg van de autosnelweg antwerpen luik komatsu wiellader groot met korting Carl zat als peuter in vrachtwagens dumpers diepladers kranen bulldozers … Noem maar op. Vakantiewerk was steevast mee met het onderhoudsteam. Carl heeft zich met smec toegespitst op het kleiner materiaal van . Tot ton en de verhuur van grondverzetmachines met of zonder ervaren bestuurder. Zaakvoerder seykens carl nieuwendijk heist op den b.

Het laatste nieuws over Komatsu wiellader groot

matrent contacteer ons technische dienst algemeen u bent hier belgi lux fr belgi nl nederland nl uitrusting onderneming troeven nieuws vestigingen prijslijst nieuws u bent hier home nieuws de pers spreekt over matrent bouwmat vorige lijst volgende de pers spreekt over matrent bouwmat maart matrent verhuur op maat matrent is een dochteronderneming van bia en is bevoorrechte partner voor de verhuur van komatsu machines van middelgroot en groot vermogen die niet alleen bestemd zijn voor de bouwsector maar ook voor goederenoverslag steengroeven havenactiviteiten en recyclingen sorteercentra. Matrent heeft zijn machinepark sinds kort aangevuld met niet concurrentiele producten aan komatsu zoals bomag walsen van en ton. Matrent bestrijkt ook de competitieve maar veelbelovende nederlandse markt Onze aanbeveling m.b.t. komatsu wiellader groot Hij biedt er machines aan waarvan de kenmerken enigszins afwijken van die op de belgische markt zoals bredere rupsplaten en speciale bakken die beter afgestemd zijn op de toepassin.