Menu Sluiten

Handige Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over handige bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Handige Bouwmachines

Bouwmachines | Bouwmateriaal | Bouw | Graafmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handige bouwmachines

home particulieren bedrijven diensten merken en systemen toegangscontrole inbraakpreventie camerabeveiliging buitengesloten slot plaatsen blog beoordeling contact toegangscontrole voor bedrijven toegangscontrole voor bedrijven en overheden is steeds belangrijker handige bouwmachines binnen uw budget Vanaf een centraal punt wordt beheerd wie waar en wanneer toegang heeft tot gebouwen afdelingen en kamers. Hiervoor beschikken de gebruikers over elektronische sleutels. Een elektronische sleutel kan bestaan uit een toegangscontrole druppel pas of een biometrische toegangscontrole. Slotenspecialist secure locks kan u helpen met een toegangscontrole systeem welke naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in sloten voor bedrijven en particulieren. Zowel voor grote als kleine bedrijven leveren wij een totaaloplossing op het gebied van veilige toegangscontrole. U kunt hierbij denken aan elektronische sloten bekabelde toegangscontrole videofonie en elektronisch sleutelplan. Wilt u meer weten over onze diensten en wawij voor uw bedrij.

verkoop verhuur bent u geïnteresseerd in handige bouwmachines huurgids openingsuren contact be fr gb de items aanmelden zoeken verkoop verhuur verkoop verhuur hersteldienst laserservice verkoop verhuur meetinstrumenten grondverzet straataanleg steen betonbewerking boren en breken energie en nutsvoorzieningen waterpompen tuinmachines reiniging mixers en molens verwarming en bouwdrogers veiligheid gereedschap verbruiksartikelen tegelzettersgereedschap touwen span en hijsbanden transport en opslag tweedehands stockverkoop promoties meetinstrumenten grondverzet straataanleg betonbewerking boren breken en zagen energie en nutsvoorzieningen waterpompen tuinmachines reiniging verwarming en drogers transport en opslag producten in de kijker bouwlaser leica rugby case re liion materiaalbak eichinger . Xxmm honda stroomgroep eu i leica imager blkd mission kit mapa titanlite handschoenen maat per paar mapa titanlite handschoenen maat per paar diamantzaagblad diamatic beton ph weber mt ivurplus d stoktrilnaald stihl doorslijpwagen fw.

Data over Handige bouwmachines

.