Menu Sluiten

Overzicht Komatsu Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over overzicht komatsu bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Overzicht Komatsu Bouwmachines

Graafmachines | Bouw | Bouwmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht komatsu bouwmachines

over engie fabricom werken bij equans pers contact onze vestigingen nl fr en menu zoekopdracht nl fr en over ons infrastructuur weginfrastructuur spoorinfrastructuur waterwegen havens luchthaveninfrastructuur industrie elektriciteit instrumentatie piping mechanical automatisering industrile ict maintenance services products wereldwijd toonaangevende fabricant van hot induction bochten panels gebouwen kantoorgebouwen sportinfrastructuur zorginstellingen culturele instellingen datacenters en datanetwerken netwerken elektriciteitsnetwerken gas waternetwerken ictnetwerken hernieuwbare energie offshore wind energy onshore windenergie zonneenergie alternatieve oplossingen beveiliging nieuws referenties onze opl.

hulp nodig ons adres honderdweg wetteren bedrijf diensten referenties vacatures contacteer ons diensten bordenbouw industrie databekabeling persluchtinstallaties engineering onderhoud service bordenbouw onze specialiteit ligt in bordenbouw. Van het installeren van nieuwe stuurborden schakelborden alsb of een hoogspanningsbord tot het vervangen van oude reeds bestaande vermogensborden kunt u op dekri elektrotechniek rekenen overzicht komatsu bouwmachines zorgt voor een snelle ROI Ook installaties met plc sturingen frequentie geregelde motoren en machines met communicatie naar bovenliggende systemen behoren tot ons gamma. Voor plc sturingen zijn we gespecialiseerd in siemens en schneider. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw schakelborden na installatie goedgekeurd worden door een erkend keuringsorganisme. Onze installaties worden dus standaard afgeleverd .

Kennis over Overzicht komatsu bouwmachines

telefoon adres honderdweg wetteren home over ons diensten realisaties contacteer ons facebook diensten home diensten woningbouw een van onze voorname activiteiten zit in elektriciteit bij de woningbouw Enige opheldering over overzicht komatsu bouwmachines Wij werken zowel in kleinschalige nieuwbouwprojecten als in grootschalige renovatieprojecten. Naar gelang de wensen van de verschillende partijenleggen wij complete nieuwe installaties aan of verzorgen wij uitbreidingen en wijzigingen aan bestaande installaties op het gebied van elektrotechniek datacommunicatie beveiliging en domotica. Industrie dekri elektrotechniek is een totaalleverancier met veel werkervaring bijindustrile partners. Onzehoogwaardige kennis en het vermogen om snel te schakelen maken ons tot uw juiste partner voor elektro. Met ons heeft u eenspecialist die uw taal spreekt en u een zorgeloze insta.