Menu Sluiten

Expert Droogbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over expert droogbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Expert Droogbouw

Tegelzetters | Hoekbeschermers | Bouwmateriaal | Gereedschappen | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert droogbouw

pallmann klantenservice technische vragen email versturen aanspreekpunt vindt de juiste persoon handelaar onderhoudspunt vindt de juiste persoon zoek zoek belgi producten productoverzicht full color magic oil color collection een compleet assortiment in alles voor parket. Met hoogwaardige producten voor een kwalitatief eindresultaat expert droogbouw zijn zeer populair Van de ondergrondvoorbereiding lijmen en afwerkingsproducten tot machines en onderhoudsproducten. Bekijk ons complete productassortiment. Service klantendienst partners opleidingen floor ever magazine garantiesysteem downloadcenter wij zijn een professionele leverancier met een compleet assortiment producten voor de nieuwe installatie renovatie en onderhoud van parketvloeren. Naast de hoogwaardige producten en systemen bieden wij een uitgebreide service op het gebied van toepassingstechnieken en mark.

uzin klantenservice technische vragen email versturen digitale hulp download onze app zoek zoek belgi producten productoverzicht focusthemas verlijmingsadviezen renoplansystemen snelle renovatiesystemen uzin industrile egalisatiesystemen uzin u extreem sterk klevende en weekmakerbestendige dispersie antislip. Ontdek het hier service klantendienst uzin utz base floor ever magazine downloads digitale hulp garantiesysteem technisch advies nodig neem contact met ons op neem contact op techniek knowhow keurmerken en certificeringen gevaarlijke stoffen handige tips amp tricks voor in de dagelijkse praktijk informatie over expert droogbouw Referenties overzicht health amp care horeca kantoor amp administratie onderwijsinstellingen openbare gebouwen residentile gebouwen retail sportfaciliteiten over ons dit is uzin uzin biedt meer co.

Feiten over Expert droogbouw

nl fr en kalender klantenservice faq toggle navigation producten technics diensten nieuws over ons faq kalender klantenservice contact array search zoek nu… Victoir by sfic www.sfic.be blijf op de hoogte schrijf u in op onze nieuwsbrief gaatje vrij nog plaats in de agenda meld je als aannemer hier aan. Bouwverlof gepost op .. Gesloten van t.e.m. lees meer openingsuren augustus gepost op .. Van tot open van u. En u u lees meer vanaf juni victoir by sfic gepost op .. Expert in isolatie en afwerkprodukten lees meer waarom u voor victoir moet kiezen dalapro dalapro een professionele plamuur voor elke toepassing en afwerkingsgraad. Hersteldienst doe hier beroep op onze professionele en bekwame techniekers. Lev.