Menu Sluiten

Diensten Construct

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Pro@Work® – wij kennen uw vak !

Of we proberen op zijn minst zo goed mogelijk te begrijpen en in te spelen op datgene waar u als professional in bouw, industrie en interieurbranche dagelijks mee bezig bent. Want elk beroep kent zijn eigen specialiteiten dus zijn we steeds bereid van onze klanten bij te leren.

Omdat we het belangrijk vinden dat elke professional zich thuis voelt in zijn of haar vertrouwde werkomgeving maken we binnen ons productaanbod een duidelijk onderscheid tussen 7 hoofdcategorieën:

  • Construct : alles voor bouw en renovatie;
  • Fixing : alles op het vlak van bevestigingstechnieken en -materialen;
  • Technics : alles voor zowat alle technische en industriële toepassingen, van werkmateriaal en elektrische en pneumatische handgereedschappen tot onderhoudsproducten;
  • Interior & Facade : alles op het gebied van hang- en sluitwerk voor binnen en buiten, van raam-, deur- en poortbeslag tot beslag voor keuken- en interieurinrichting.
  • Safety : alles op het gebied van persoonlijke veiligheid, werkkledij en signalisatie.
  • Garden : alles voor aanleg en onderhoud van tuin, park en bos

In onze servicecenters kan elke professional die actief is in de bouwsector, de interieurbranche of industrie terecht voor méér dan 150.000 producten van honderden verschillende merken. U vindt er onder meer bevestigingsmaterialen, gereedschappen, werf- en metsersgereedschappen, ladders en steigers, bouw- en meubelbeslag, technisch beslag voor keuken- en interieurinrichting, automatisatie en toegangscontrole, basisartikelen voor sanitaire en elektrische installaties, lijmen en silicones, tuingereedschap, verven en benodigdheden, en een compleet aanbod in persoonlijke beschermmiddelen, werkkledij, veiligheidsschoenen, signalisatie, enz..

Aan deze hoofdgroepen is telkens ook een aparte cel gekoppeld met daarin

  • aankopers,
  • salesmedewerkers in onze verkooppunten en
  • vertegenwoordigers die op frequente tijdstippen worden bijgeschoold.

Zij gaan ook op zoek naar producten met een opvallende meerwaarde voor onze klanten. Geregeld bezoeken we daarom vakbeurzen in binnen- en buitenland of we wonen seminaries bij gedoceerd door productspecialisten. Op die manier spelen we zoveel mogelijk in op de specifieke vragen vanuit uw sector met de nodige kennis van zaken.

More info

tags: Construct – Bedrijven Construct – Overzicht Construct – Advies Construct – Partner Voor Construct – 

Wenst u meer info over diensten construct kijk dan vlug op https://www.proatwork.be/nl/ | Diensten Construct

Metselen | Bouw | Bouwmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten construct

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie diensten isotherme constructies isotherme deuren geconditioneerde hoogbouw dak en gevelbekleding dienst na verkoop referenties realisaties klanten nieuws jobs ons verhaal contact nl nl fr menu dienst na verkoop de dienstverlening van isocab construct en hosa stopt niet na installatie diensten construct binnen ieders budget Onze klanten kunnen op ons blijven rekenen voor eenmalig of regulier onderhoud uitbreidingen of noodzakelijke aanpassingen. Bekwame service en snelle interventies staan bij ons voorop de dienst na verkoop van isocab construct en hosa werd gecentraliseerd in ingelmunster. Door het bundelen van de krachten van de beide teams kan er nog beter ingespeeld worden op de specifieke noden van onze klanten. door onze opgebouwde kennis en ervaring kan u voor alle soort interventies bij ons terecht. Isocab construct en hosa maken het verschil door een doordreven klantengerichte aanpak die op ieder niveau voelbaar is en verweven is met de identiteit van het bedrijf. de dienstverlening va.

over ons vacatures realisaties nieuws en weetjes contacteer ons privacy beleid gegevensbescherming privacy policy laatste update definities in deze privacyverklaring worden de volgende begrippen als volgt gedefinieerd hrmes construct de besloten vennootschap hrmes construct met maatschappelijke zetel te torhout en ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nr. … contactgegevens adres roeselare wijnendalestraat email infohrmesconstruct.be geregistreerd aannemer website de website van hrmes construct https www.hrmesconstruct.be gdpr de verordening van het europees parlement en de raad van april betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en de wet betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens van juli . Privacy policy onderhavige gegevensbeschermingsverklaring persoo.

De discipline van Diensten construct

administratiegdconstruct.be home diensten voor particulieren gdshop realisaties hendrik consciencegebouw pompstation schijnpoort kipdorpsite te antwerpen havanasite te antwerpen trappen en leuningen hekwerken en poorten industriebouw en renovatie aluminium bordessen afdaken podiumbouw cortenstaal geluidswanden inox lasersnijwerk montagewerken petrochemie steenkorven scheepstoeleveringen transportsystemen poederlakken stralen metalliseren beitsen zandstralen inox alu kraanverhuur machinepark contact vacatures privacy algemene voorwaarden conditions gnrales general terms certificeringen gd construct gd construct is een lasconstructiebedrijf met als specialisatie het aanmaken en plaatsen van constructies uit staal roestvrijstaal of aluminium Onze aanbeveling m.b.t. diensten construct Bekijk onze diensten hyginische zuilen gd construct gd construct is een lasconstructiebedrijf met als specialisatie het aanmaken en plaatsen .