Menu Sluiten

Informatie Komatsu Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over informatie komatsu bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Informatie Komatsu Bouwmachines

Graafmachines | Bouw | Bouwmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie komatsu bouwmachines

werkplaats service om uw machines in optimale conditie te houden voeren onze goed opgeleide en ervaren monteurs vanuit onze werkplaatsen in heesch staphorst en papendrecht alle voorkomende reparaties en onderhoud aan uw machines uit zowel voor liugong case dieci vibromax dampa als voor komatsu en kramer machines hebben wij de benodigde ervaring in huis informatie komatsu bouwmachines brengt meer op Ook voor machines van andere dan onze eigen merken voeren wij in onze werkplaatsen onderhoud en reparaties uit alsook voor het vervangen van rijwerken en rupsen voor rupsgraafmachines en minigravers het persen van slangen en alle andere voorkomende werkzaamheden. Tevens beschikken wij over goed uitgeruste servicewagens waarmee onze monteurs ook ter plaatse reparaties en onderhoud uit kunnen voeren. Ook zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren wij bmwtkeuringen waarmee voor uw materieel en uw mensen een veiligere werkomgeving gecre erd wordt . Voor informatie over de mogelijkheden kunt.

mijn selectie mijn selectie meer informatie aanvragenmail selectie naar mezelfselectie afdrukkenvolledige selectie verwijderen offerte aanvragendownload .pdfdownload .xls aanmelden nl nl fr en de es it pl home over ons nieuws jobs faq contact ontdek ons volledig koopaanbod nieuwe demo machines gebruikte machines veiling machines verkoop uit huurvloot accessoires overzicht zoekresultaten voor verkoop uit verhuur resultaten filteren categorie alle categorienaccessoiresandereelectrische transpallettenheftrucksknikwielladersmobiele laadrampenreachtrucksschaarliftenstapelaarstelescopische hoogwerkersterminal trekkersvertikale hoogwerkers merk selecteer allesdeselecteer alles airo atn bobcat bravi bt caterpillar cf charlatte clark crown dingli g.s Het toekomstperspectief van informatie komatsu bouwmachines International genie heli hyster hyundai jlg kalmar karcher komatsu linde loc manitou mitsubishi morooka movexx nyk om omg prat simai sti still taylor dunn tcm terberg toyota v.

Kennis over Informatie komatsu bouwmachines

home particulieren bedrijven diensten merken en systemen toegangscontrole inbraakpreventie camerabeveiliging buitengesloten slot plaatsen blog beoordeling contact toegangscontrole wat zijn sleutelloze toegang systemen en hoe werken ze hoe vaak bent u na een lange dag niet thuisgekomen om u te realiseren dat u de sleutels niet bij u hebt de gevoelens van hulpeloosheid en spijt worden gevolgd door pure paniek verwoed proberen de sleutels te vinden en hopen dat er een manier is waarop u er helemaal niet op hoeft te vertrouwen. Om de problemen in verband met sleutels te verhelpen werden in de jaren zestig sleutelloze toegang systemen ontwikkeld die de noodzaak van sleutels uitschakelen en uitgebreide controle bieden over de toegangsactiviteiten samen met mogelijkheden voor het volgen van toegang. Elektronische toegangsco.