Menu Sluiten

Handelaars Komatsu Wielladers

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over handelaars komatsu wielladers kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Handelaars Komatsu Wielladers

Graafmachines | Bouwmateriaal | Bouwmachines | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars komatsu wielladers

overslaan en naar de inhoud gaan you like it webdesign home over ons wie zijn wij stappenplan webontwikkeling algemene voorwaarden online ervaring klantgericht webdesign webdesign op maat websites die gevonden worden socialmedia amp emailmarketing content management systeem en drupal responsive voor mobiele toestellen webshop laten bouwen ecommerce portfolio blog contact webdesign en webontwikkeling creatieve en unieke ontwerpen op maat en zelf te beheren met een content management systeem bekijk onze portfolio website laten maken professioneel en betaalbaar you like it maakt websites die werken kwalitatief webdesign hoeft niet duur te zijn uitstekende prijs kwaliteitsverhouding gratis offerte responsive websites geschikt voor mobiele toestellen uw website ziet er mooi uit op alle toestellen mobiel of. vast handelaars komatsu wielladers rendeert op korte termijn Altijd de beste presentatie van uw bedrijf Ons aanbod van handelaars komatsu wielladers Gratis offerte you l.

diensten klanten contacteer ons schedule a free session jouw ecommercegroeipartner lanceer en boost je merk in contacteer ons ecommerce creatie een online aanwezigheid creren voor je startup of gevestigd merk ecommerce marketing een uitgebreide ecommercegroeistrategie voor je webshop maken ecommerce leren digitale marketing leren om zelf aan het succes van je online winkel te bouwen wij leiden vanaf het front samen hebben we meer dan jaar in de digitale wereld doorgebracht om pure ecommerce en top bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie en nu hebben we onze collectieve ervaring verzameld in alle middelen die nodig zijn om je online merk te doen slagen. years of experience projects completed happy customers web ontwikkeling de gebruikerservaring op je website is van invloed op de vraag of men een aankoop gaat.

Interesse in Handelaars komatsu wielladers

.