Menu Sluiten

Komatsu Wielladers Regio Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over komatsu wielladers regio balen kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Komatsu Wielladers Regio Balen

Bouwmachines | Bouw | Graafmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Komatsu wielladers regio balen

een ogenblik geduld de pagina wordt geladen nlfr home onze diensten cloud telefonie integratie telefonie met brioyou virtuele receptioniste aanvullende ict diensten missie support komatsu wielladers regio balen prijs info contact open menu home onze diensten cloud telefonie integratie telefonie met brioyou virtuele receptioniste aanvullende ict diensten missie support info contact professionele voip telefonie in de cloud ontdek hier onze de generatie van cloud telefonie bent u makelaar in verzekeringen klik hier als u met brioyou werkt een virtuele receptioniste op uw kantoor ontdek hier de vele voordelen om uw receptioniste te automatiseren aanvullende cloud ict diensten ontdek hier alles over onze ict diensten onze missie klanten sneller efficieumlnter en klantvriendelijker l.

van loo technics is schwingstetter verdeler voor belgi. sinds zijn wij ook erkend verdeler voor komatsu. Kies hier welke van onze websites je wil bezoeken De toekomst over komatsu wielladers regio balen Bezoek onze schwingstetter website op zoek naar een nieuwe betonpomp betonmixer of pompmixer dan zoek je een schwing stetter van van loo technics. Bezoek onze komatsu website een machine kopen uit het gamma van komatsu wij zijn komastu verdeler in belgi van o.a. Graafmachines wielladers. Van loo technics bv be.. Poeierstraat balen infovanlootechnics.be .. Home phone envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebookblank rssblank linkedinblank pinterest youtube twitter instagram .

Notie over Komatsu wielladers regio balen

.