Menu Sluiten

Droge Afbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geĆÆnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

Droge afbouw verwijst naar bouwtechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van voorgefabriceerde materialen. Dit in tegenstelling tot de traditionele methoden waarbij vochtige materialen, zoals beton of pleister, worden gebruikt die moeten drogen. Voor de beginnende doe-het-zelver biedt droge afbouw een efficiƫntere en vaak snellere manier om projecten te voltooien, met minder rommel en wachttijd.

In de bouwsector, waar verandering de enige constante is, wordt de noodzaak om te anticiperen op innovatie en ontwikkeling steeds crucialer. Dat is precies wat bij Sleurs Mortels en Gipsen centraal staat. Met een vastberaden focus op het bijhouden van nieuwe marktontwikkelingen zorgt het bedrijf ervoor altijd een stap voor te zijn. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in het aanbieden van de .

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over droge afbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Droge Afbouw

Bouwmachines | Isolatie | Bouwmateriaal | Bezetten | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droge afbouw

faq .. .. Downloads blog nieuws info faq .. .. Downloads blog nieuws aanmelden registreer toggle navigation cartbg alle producten primers bezettingsmateriaal hoekbeschermers droge afbouw isolaties ruwbouw bevestigingsmateriaal tegelmateriaal afdekmateriaal lijsten gereedschappen aanmelden registreer info faq .. .. Downloads blog nieuws home aanbod aanbod aanbod primers bezettingsmateriaal gipspleister cementpleister basispleister lijm wapening en kleefmortel binnenafwerking betonlook herstellingswerken sierpleister verven gevelafwerking gevelverven gevelpleister pleisterdragers raam en deurafwerking divers bezettingsmateriaal hoekbeschermers pleisterprofiel binnen pleisterprofiel buiten tegelprofiel gipsplaathoeken droge afbo.

home over ons contact home wanden gipskarton fermacell promat plafonds systeemplafonds gipskarton metalen plafonds gevelbekleding hout volkern rockpanel vezelcement houtskeletbouw interieur deuren meubels op maat referenties contact welkom bij cnv projects dankzij de door jaren heen opgebouwde kennis een professioneel team en kwalitatief hoogstaande materialen bieden wij u een uitstekende service aan. Vooral op vlak van droge afbouw zijn wij specialist en voortrekker. .

Het terrein van Droge afbouw

skip to content contacteer ons home ruwbouw wanden plafonds schrijnwerk buitenschrijnwerk binnenschrijnwerk terrastegels referenties contact droge afbouw of natte bepleistering in het vakgebied wordt de afwerkingstechniek met gipskarton de droge afbouw genoemd dit in tegenstelling tot natte bepleistering met vloeibaar gips. De voordelen van het droog afbouwen zijn de volgende er komt weinig water te pas aan het afwerken van een ruimte met gipskarton je hoeft geen rekening te houden met lange droogtijden. Na plaatsing en afwerking van de platen kan de ruimte snel opnieuw worden gebruikt. Als je met gipskarton werkt kan je bovendien het werk onderbreken wanneer je wil. Je kan het werk uitvoeren in verschillende fases. Bepleisteren doe je op een ondergrond die daarvoor geschikt moet zijn geen losse delen zoals oud pleisterwerk of behang. Gipskarton kan je zowel op een bestaande muur monteren als op een afzonderlijke structuur. De slechte toestand van de te renoveren muur heeft geen invloed Enige aanwijzing over droge afbouw Gipskartonplaten zijn ui.