Menu Sluiten

Bouwmachines Komatsu Bedrijvengids

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over bouwmachines komatsu bedrijvengids kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Bouwmachines Komatsu Bedrijvengids

Bouwmateriaal | Bouwmachines | Bouw | Graafmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwmachines komatsu bedrijvengids

contacteer ons grote baan houthalen tel .. Verlichting installatiematerialen home verlichting binnenverlichting buitenverlichting bellini lighting landelijke verlichting installatiematerialen elektrisch materiaal ventilatie videophonie domotica promo s amp nuttige info tips amp promoties verlichting info en tips schema s elektrische installatie schakelen en automatisatie nuttige links media referenties en verlichting contacteer ons over ons offerte of bestelling aanvraag offerte bestelling plaatsen elektrisch materiaal hermansmullens bezit een ruime voorraad aan installatiemateriaal voor zowel de professioneel als de doehetzelver. We zijn leverancier van kwalitatieve merken zoals vynckier schakelkasten niko en bticino schakelaars jung stagobel wij bieden totaaloplossingen aan op het gebied van lichtregeling dimming datacommunicatie en domotica bouwmachines komatsu bedrijvengids voor uw firma op maat Het dagelijks gebruik van onze producten en systemen is eenvoudig en vergt mede dankzij onze deskundige begeleid.

home databekabeling datacommunicatie building intelligence referenties contact geschiedenis met onze drie divisies zijn we in staat onze klanten van a tot z te ontzorgen. Van de bekabeling tot de volledige implementatie van de datacom en telecomsystemen of systemen voor intelligente gebouwautomatisatie en controle. Contacteer ons gerust om eens vrijblijvend over uw project te spreken. Wij zijn steeds bereid samen met u mee te zoeken naar de perfecte oplossing die beantwoord aan uw noden. Oprichting delta technics n.v. Werd opgericht in door mensen met een reeds jarenlange ervaring in de electro en telecomsector. Zij hebben zich gespecialiseerd in databekabeling gebaseerd op de nieuwste technologie en standaarden. Gestructureerde bekabeling in glasvezeltechnologie en twisted pair koper bekabeling. Uitbreiding naast bekabeling werd ook een focus gelegd op actieve apparatuur. Zo boden we onze klanten een totaaloplossing om te kunnen voldoen aan .

Vragen over Bouwmachines komatsu bedrijvengids

quotalgemene elektriciteitswerken geensquot zag in het daglicht. Deze eenmanszaak opgericht door jos geens werd in overgenomen door willy geens en in bij de komst van ivan geens omgezet naar de n.v. Quotgeens el.co.quot. Tegenwoordig voert geens el.co.n.v. Elektriciteitsprojecten uit in heel vlaanderen Een keuze maken in bouwmachines komatsu bedrijvengids Geens el.co.n.v. Is vooral actief in de volgende drie marktsegmenten residentieumlle gebouwen woningen en appartementen van de activiteiten ligt in deze sector industrieumlle en kantoorgebouwen van de activiteiten ligt in deze sector winkels en sportaccommodaties van de activiteiten ligt in deze sector geens el.co.n.v. Voert in deze segmenten niet alleen algemene elektriciteitswerken uit maar zorgt ook voor totaaloplossingen op het vlak van verlichting elektrische verwarming domotica parlefonie camerabewaking datacommunicatie en beveiligingen. V.