Menu Sluiten

Prijs Nieuw Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Hoe bepaal je de prijs van een nieuw dak.

Hoeveel kost een nieuw dak.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het schatten van de prijs van een nieuw dak.

Het materiaal en de installatiekosten zijn twee van de belangrijkste componenten. Hoe groter uw huis is, hoe hoger de totale kosten zullen zijn. Bovendien zal de regio waarin u woont invloed hebben op de prijs van een nieuw dak.

De materialen en arbeid die betrokken zijn bij een nieuw dak zijn de belangrijkste factoren die de totale kosten beïnvloeden.

Arbeidskosten worden geschat op 60 procent van de totale kosten. In aanvulling op de materialen en arbeidskosten, kunnen de kosten van een nieuw dak ook alle extra kosten die betrokken kunnen zijn bij het project, zoal.

More info

tags: Prijs Nieuw Dak – Gemiddelde Prijs Dakrenovaties – Dakwerken – Dakrenovatie – Zonne-energie – 

Wenst u meer info over prijs nieuw dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Prijs Nieuw Dak

Dakwerken | Renovatie | Zonnepanelen | Bouw | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs nieuw dak

occassies log in in stock wagens merk citron type cv special bouwjaar prijs . Alles in toegevoegd op info wagen in goede staat volledig gerestaureerd geweest paar jaar geleden . Slechts km voorzien van radio cd word gekeurd voor verkoop oldtimer met formulier amp carpass. Wagen is niet van mij te koop voor rekening klant prijs nieuw dak brengt meer op Verkoop wegens niet gebruikt. Merk citron type cv special bouwjaar prijs o.t.k. Volgens zo meenemen of gekeurd verkoop oldtimer of dagelijks gebruik toegevoegd op info wagen in goede staat staat nog in originele lak zonder roest. jaar stil gestaan in geweest in droge ruimte nu terug opgestart geweest voorzien van nieuwe banden electronische ontsteking. Reeds maand geleden gekeurd geweest zonder opmerking.

home u verkoopt of verhuurt waardebepaling hou me op de hoogte laatste nieuwe panden realisaties onze kantoren contact maak uw keuze home u verkoopt of verhuurt waardebepaling hou me op de hoogte laatste nieuwe panden realisaties onze kantoren contact te koop te huur nieuwbouw zoek op type te koop te huur nieuwbouw min. Prijs max. Prijs type kies een typehuisappartementgrondkantoorcommercieelgarage parkingindustrieel gemeente kies een gemeente merchtem antwerpen antwerpen antwerpen antwerpen antwerpen deurne antwerpen antwerpen borgerhout wommelgem antwerpen antwerpen merksem antwerpen antwerpen ekeren hoogstraten hoogstraten minderhout hoogstraten meerle oudturnhout malle malle oostmalle malle westmalle .

Notie over Prijs nieuw dak

group duyck services onderhoud en herstellingen voorruitstrevende technologien vereisen vooruitstrevende services. Dit is waarom wij bij group duyck steeds werken met professionele technici. Uiteraard vergt dit heel wat inzet van ons team. Om alles op de voet te volgen zorgen we voor een permanente en aangepaste bijscholing van onze technici. Zo bent u zeker van een hoogstaande service op maat van uw wagen. Sintpietersleeuw asse aalst herfelingen tel De toekomst over prijs nieuw dak lestergroupduyck.be bergensesteenweg a sintpietersleeuw tel. hansgroupduyck.be stationsstraat a asse tel. sarahgroupduyck.be steenweg op asse herfelingen tel. geoffreygroupduyck.be gentsesteenweg aalst sluiten group duyck services vervangwagens is mobiel blijven voor u van cruciaal belang dan zorgen wij samen met u voor een vervangwagen die u tijdens een onderhoud of herstelling op de baan houdt. Sintpietersleeuw asse aalst herfelingen tel. lestergroupduyck.be bergensesteenweg a sintpietersleeuw tel. hansgroupduyck.be stationsstraat a asse tel. sarahgroupduyc.