Menu Sluiten

Bedrijven Totaaloplossing Nieuwbouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Cleanrooms – Totaaloplossing Nieuwbouw – Juiste Luchtbehandeling – Hoeveelheid Stof Beperken – Luchtbehandeling – 

Wenst u meer info over bedrijven totaaloplossing nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Bedrijven Totaaloplossing Nieuwbouw

Brandveiligheid | Interieur | Onderhoud | Renovatie | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven totaaloplossing nieuwbouw

bouwbedrijf furnibo nv klasse expertises totaaloplossingen realisaties home nieuws jobs over furnibo contact klantenlogin home nieuws jobs over furnibo contact klantenlogin bouwbedrijf furnibo nv klasse expertises totaaloplossingen realisaties bouwheer furnibo persyn architect bob mcmaster architecten studiebureau vk engineering locatie gent periode henleykaai de provincie oostvlaanderen schreef een design and build procedure uit voor het ontwerp en de bouw van een nieuwbouw sportzaal en een tal klassen als uitbreiding van de mercatorcampus te gent bedrijven totaaloplossing nieuwbouw offerte aanvragen De ruimtes binnenin het gebouw en de ontsluiting ernaartoe werden afgestemd op de verschillende gebruikers van de campus hogenschool secundair en avondonderwijs en op de buurtbewoners die eveneens de sportinfrastructuur kunnen gebruiken. In ons winnende projectvoorstel is de nieuwbouw een strategisch stedenbouwkundig element in de ruimere organisatie van de campus die een sportas creert voor de campus en een doorwaadbaarheid introduceert van de site tov de buurt. Het gebouw staat bovenop een ha.

doorgaan naar inhoud merelec bv uw partner voor elektriciteitswerken en domotica zoeken naar home diensten elektriciteitswerken en elektriciteitsinstallaties domotica een perfect alarmsysteem met onze beveiligingsinstallaties camerabewaking en toegangscontrole branddetectie bordenbouw en industrile installaties datanetwerken erkenningen referenties contact elektriciteitswerken en elektriciteitsinstallaties merelec bv algemene elektriciteitswerken wij voeren alle elektriciteitswerken uit zoals installatie van elektrische leidingen schakelaars zekeringkasten sturingen bij nieuwbouw en verbouwingen het vervangen van elektrische leidingen schakelaars zekeringkasten bij de renovatie van gebouwen het installeren van beveiligings en alarmsystemen het installeren van automatisatie en domotica onderhoud aan bestaande elektriciteit.

Kennisbank over Bedrijven totaaloplossing nieuwbouw

menu home ocs diensten offerte contact schoonmaakbedrijf ocs uit meerhout antwerpen het onderhoud van kantoren winkels shoppingcentra showrooms traphallen en openbare medische gebouwen is bij ons in goede handen bij schoonmaak bedrijf ocs zetten wij alles op alles voor een vlekkeloos onderhoud van uw kantoren bedrijven en winkels. Naast het poetsen kunt u bij ons terecht voor glazen wassen het onderhoud van food installaties de reiniging van nieuwbouw de reiniging van zonnepanelen Enige aanwijzing over bedrijven totaaloplossing nieuwbouw Het onderhoud van kantoren is onze voornaamste zorg. Binnen ons schoonmaakbedrijf ocs zorgen we voor een doeltreffende aanpak van uw onderhoudsplan dat steeds uitgevoerd wordt door een ervaren en gemotiveerd team van professionals. Wij leveren een totaalop.