Menu Sluiten

Leveranciers Droge Afbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over leveranciers droge afbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Leveranciers Droge Afbouw

Bouwmateriaal | Isolatie | Bouwmachines | Tegelzetters | Bezetten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers droge afbouw

overslaan en naar de algemene inhoud gaan vanderjeugt schrijnwerk home pers nieuws realisaties getuigenissen bedrijf jobs contact familiebedrijf houten ramen en deuren houten ramen houten deuren poorten erkers onderhoud timmer en schrijnwerk gevelbekleding interieur renovaties skelet bouw aanbouw nieuwbouw pvc amp alu ramen alu ramen pvc ramen enkele van onze realisaties houten ramen en deuren timmer en schrijnwerk skeletbouw pvc amp alu ramen houten ramen siebe afzelia albion historische gebouwen moorslede poperinge dokterswoning houten deuren blokdeur dokterswoning houten deuren elverdinge poorten tandartswoning poorten erkers erkers gevelbekleding afromosia padoek planchetten ceder vergrijsd merantie vergrijsd thermowood trespa padoek interieur kasten leefruimte bure.

home over ons contact home wanden gipskarton fermacell promat plafonds systeemplafonds gipskarton metalen plafonds gevelbekleding hout volkern rockpanel vezelcement houtskeletbouw interieur deuren meubels op maat referenties contact over ons cnv projects werd opgericht door twee ondernemende dynamische broers vertrekkend vanuit hun ervaring in de droge afbouw. Ondertussen is het bedrijf gegroeid met het daarbij nodige personeel. Er zijn meerdere plaatsingsploegen met vakbekwame mensen leveranciers droge afbouw : vind meer info hier Wij specialiseren ons in gipskartonwanden amp plafonds systeemplafonds houtskeletbouw gevelbekleding en afwerking. Eveneens verzorgen wij de plaatsing van binnendeuren schrijnwerk en de schilderklare afwerking van wanden en plafonds. Van kleine tot gr.

Wetenswaardigheden over Leveranciers droge afbouw

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation mobile home nieuws over ons missie ontstaan team partners realisaties vacatures media contact nl fr nl fr main navigation desktop home nieuws over ons missie ontstaan team partners realisaties vacatures media contact menu partners de ketting en haar zwakste schakel nergens meer dan in de bouwsector worden er talrijke nieuwe producten voorgesteld en is er voor elk probleem een waaier aan oplossingen op de markt. Allen met de belofte grote verschillen te zullen geven met de voorgaande producten tegen nog betere prijsverhoudingen een dagelijks fenomeen van producten die worden gepromoot. Echter elk materiaal moet ook getoetst worden in zijn geheel van verwerking Ons voorstel over leveranciers droge afbouw Het volstaat daarom niet bij ons enkel product aan te kopen en te gebruiken het moet bijdragen tot meerkwaliteitaan het geheel en dientduurzaamheidte waarborgen. Om ons hierin te laten begeleiden doen wij reeds jaren beroep op de experts van onzedrie hoofdleveranciersschilderwerk isolatieengipsmaterialenalsooklijmen voor bete.