Menu Sluiten

Diensten Komatsu Wielladers

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over diensten komatsu wielladers kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Diensten Komatsu Wielladers

Bouw | Bouwmachines | Bouwmateriaal | Graafmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten komatsu wielladers

didden nv i rijksweg dilsenstokkem i i infodiddennv.be aanmelden euro toggle navigation didden nv komatsu center te huur accessoires bouw dumpers graafmachines minigravers transport diversen tuin en park wielladers te koop dumpers ausa minigraver komatsu tractoren kubota wielladers zitmaaiers kubota merken promoties over ons contact home over ons over ons een bedrijf met passie voor advies en service geschiedenis in startte giel diddden samen met zijn echtgenote mia ceyssens een ijzerwarenzaak te dilsenstokkem waar ze tevens huishoud en geschenkartikelen aanboden diensten komatsu wielladers maatwerk Reeds in de beginfase sloeg het noodlot toe met het overlijden van de oprichter maar mia ceyssens zette de zaak vastberaden verder. Al gauw groeide zij in de regio uit tot een welgekende en gerespecteerde zakenvrouw bij wie men steeds terecht kon voor het nodige advies. Ruim jaar stond zij aan het hoofd van de firma waarna .

matrent contacteer ons technische dienst algemeen u bent hier belgi lux fr belgi nl nederland nl uitrusting onderneming troeven nieuws vestigingen prijslijst nieuws u bent hier home nieuws sterhoek kiest voor matrent vorige lijst volgende sterhoek kiest voor matrent november sterhoek is een jong en dynamisch bedrijf actief in het behandelen en bergen van ontwaterde baggerspecie verontreinigde gronden en residuen. Sinds baat het een deponie uit te zwijndrecht en biedt de goede geografische ligging goede mogelijkheden tot aanvoer per boot en per vrachtwagen. Voor de verwerking van deze afvalstoffen a rato van circa ton per dag maakt het bedrijf gebruik van een machinevloot waarbij voornamelijk komatsu machines ingezet worden. Kranen dumpers en bulldozer zorgen dat de baggerspecie en gronden verwerkt worden en op deze wijze een finale eindbestemming .

De discipline van Diensten komatsu wielladers

x verhuur verkoop en onderhoud van machines voor de bouw open navigatie te huur te koop service en onderhoud merken ligging mini graafmachines huren rupsgraafmachines huren mobiele graafmachines op banden huren compactladers huren midi wielladers huren wielladers huren heftrucks diesel huren heftrucks alle terreinen x huren rupsdumpers huren bandendumpers huren verreikers huren knikhoogwerkers huren schaarliften huren rupshoogwerkers huren trilwals huren trilplaten vooruit lopend trilplaten voor en achteruitlopend trilstampers huren huur extra bakken toebehoren huren tuin park en groenonderhoud rijplaten huren te huur vemeco machinery verhuurt verkoopt en onderhoudt een breed gamma van komatsu graafmachines minigravers rupsdumpers wielladers compactladers hefrucks De verkoopwaarde van diensten komatsu wielladers Ausa ve.