Menu Sluiten

Serre Verwarmen

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Tent Verwarmen – Opslagplaats Verwarmen – Evenement Verwarmen – Verwarming Voor Evenementen – Serre Verwarmen – 

Wenst u meer info over serre verwarmen kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | het verwarmen van een serre kan met een toestel van Arcotherm

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Serre verwarmen

loading… Infoatreniso.be facebook atreniso home zonwering cassette zonwering kubata opaldesign ii semina life cassita verticale zijzonneschermen screens paravento veranda zonwering wgm top sottezza vrijstaande zonwering duofix systeem budget zonwering topas besturing en accessoires afstandsbediening windbeveiliging zoncensor lichtlijst verwarming terrasoverkapping pergola plaza viva pergotex glas terrazza terrazza pure glasoase doekbespanning dekzeilen sottezza ii sottezza ii ondergemonteerde serrezonwering voor huiselijke sfeer een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen daar zorgt de sottezza ii voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm slank chic en past onder vrijwel ieder terrasdak. Wanneer de sottezza ii aanwezig is wilt u er verblijven. En dat kan ook omdat dit zon.

home mvo over ons onze tomaten nieuws contacteer ons nl fr mvo home gt mvo onze mensen onze mensen tomato masters tracht om zoveel mogelijk mensen uit kansengroepen een duurzame tewerkstelling te garanderen met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. In dat opzicht werken er momenteel verschillende nationaliteiten bij tomato masters. In drukke periodes komen seizoensarbeiders ons vast team van medewerkers versterken serre verwarmen brengt meer op Ergonomie bij het telen en verpakken van tomaten komt veel handwerk kijken. Dat werk proberen we voor onze medewerkers zo aangenaam en ergonomisch mogelijk te maken we automatiseren de processen daarom zoveel mogelijk met o.a. Automatische oogstwagens en bladsnijders met automatische karren die in de hoogte verstelbaar zijn. Zo hoeven onze medewerkers geen zware gewichten op te tillen en werken ze altijd op de juiste hoogte. Verder hangen onze teeltgoten op een hoogte van m om een goede ergonomische werkhouding te verzekeren. Al onze o.

Kennis over Serre verwarmen

omer deloof verwarming klimatisatie ventilatie airconditioning sanitair welkom bij omer deloof nv wij zijn een installatiebedrijf voornamelijk actief in de industrie tertiaire sector en ziekenhuizen. D specialist voor ideale klimaatregeling in grotere commercile en industrile ruimtes. Gecontroleerd koelen verwarmen zuiveren en ventileren voor een gezond binnenklimaat. Onze activiteiten omvatten voornamelijk verwarming klimatisatie ventilatie airconditioning sanitair en onderhoud. Bedrijf in begint omer deloof een loodgieterszaak vanuit zijn garage in het centrum van lotenhulle. In de beginjaren specialiseert hij zich in beregening en later verwarming van grote serres. Vanaf de jaren gaat het bedrijf zich meer richten op de openbare sector Enige opheldering over serre verwarmen In het midden van de jaren komt daar ook koeling bij en zo blijft de firma verder evolueren. Momenteel wordt .