Menu Sluiten

Bedrijven Totaalconcepten Bouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Cleanrooms – Totaaloplossing Nieuwbouw – Juiste Luchtbehandeling – Hoeveelheid Stof Beperken – Luchtbehandeling – 

Wenst u meer info over bedrijven totaalconcepten bouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Bedrijven Totaalconcepten Bouw

Onderhoud | Brandveiligheid | Interieur | Hvac | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven totaalconcepten bouw

toggle navigation projectontwikkeling aanneming over ons jobs meer info over ons mevaco bouwbedrijf werd in opgericht door josef meerschman bedrijven totaalconcepten bouw raming aanvragen Door te volharden en te focussen op maximale kwaliteit ontwikkelde mevaco zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers. Mevaco richt zich op de openbare sector op residentieel vastgoed en restauraties. Wij verkiezen uitdagende projecten waarin architectuur waarde krijgt en het bedrijf zich kan profileren met hoogstaande kwaliteit. Vandaag staat korneel germonpr aan de leiding van dit familiebedrijf samen met stijn en karla meerschman. Inmiddels is mevaco eveneens een gewaardeerde speler in de bouw van appartementen en worden er jaarlijks een tal appartementen sleutelklaar afgeleverd zowel voor promotoren en pro.

villa en woningbouw appartementsbouw verbouwingen houtskeletbouw homebouwbedrijfrealisatiesprojectennieuwspartnerscontact homebouwbedrijf realisaties villa en woningbouwappartementsbouwverbouwingenhoutskeletbouwprojectenpartnerscontact villa en woningbouwappartementsbouwverbouwingenhoutskeletbouw bouwbedrijf korte geschiedenis de geschiedenis van era domus begint bij metsel en betonwerken van orshaegen johan dat opgericht werd in vorselaar in . In werd door de enorme groei in het bouwbedrijf gekozen om uit te breiden en over te gaan in de naam bouwbedrijf perfecta. In kwam een tweede broer in het bedrijf van orshaegen tom en tot slot werd ook in de derde broer opgenomen in het bedrijf van orshaegen marc. In veranderde de naam van bouwbedrijf perfecta in de .

Interesse in Bedrijven totaalconcepten bouw

telefoon email infovb.nl nl en home projecten ontdek vb horti climate energy nieuws vacatures contact galgeweg mt naaldwijk infovb.nl bekijk de vacatures nieuws home nieuws vb climate vervolgt de samenwerking met wittenberg gemse in duitsland wittenberg gemse is gevestigd in de duitse plaats lutherstadt wittenberg en is gespecialiseerd in de teelt van verse groente en fruit waaronder paprika s tomaten en aardbeien. Het kassencomplex bestaat momenteel uit hectare. Vb climate onderdeel van atrium agri is voor de derde keer gevraagd de levering en montage van een complete klimaatinstallatie voor wittenberg gemse te realiseren. De kas wordt uitgebreid met .m totaal met waterruimte. Lees meer vb en tebarex met een eigen vertegenwoordiging in mexico de laatste jaren groeit de bedekte tuinbouw in mexico in rap tempo. Mexico behoort wereldwijd tot de top elf producenten van agrofoodproducten. In besloeg de beschermde teelt in de tuinbouw hectare. In was die oppervlakte toegenomen tot . Hectare oftewel bijna keer zoveel De handelswijze m.b.t. bedrijven totaalconcepten bouw lees meer vb realiseert kli.